Prm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim, amerikaya gelmek marifet değil buraya gelip yıllarca fabrikalarda çalışan dilinde tek bir ingilizce olmayan insanlar tanıdım senin yarışın kendinle olsun

Estağfurullah gardaşım çok güzel yazmışsın ikilemde bırakan noktada o , türkiyede acaba burası kadar iyi olamasak bile iyi olurmuyduk ? ev alırmıydık daha sakin saygın bir hayatımız olurmuydu kafamızı kemiren sorular bunlar türkiyede bir gelecek maalesef yok bunu biliyoruz ama aile özlemi dost özlemi buradaki yalnızlık her şey maalesef zorluyor.

kesinlikle bunuda düşündük hocam şuan genciz çocuk yok belki o yüzden o kısmı düşünemiyoruz ben ailemi çok özlüyorum arkadaşlarımı doğup büyüdüğüm yerden daha önce hiç ayrılmadım bu çok zorluyor e birde memleketteki rahatlığımı, başta vatandaşlık alalım dönelimdi şimdi memurluğu kaybetmeyelime döndüm, kendimeede kızıyorum memurluğu vazgeçilmez görüyorum buda maalesef yetiştirilmeyle alakalı oğlum memur ol aman evladım memur ol diye diye diye tabulaştı bende
Ben 9.sinifa gidiyorum ingilizce seviyem b2(özel kurs vb. Almadım tamamen kendi emeğim özel ders vs. Maddi durumumuz yetmez zaten)
Herzaman elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyorum amacım amerikaya gitmek değil vatana millete hayırlı bir evlat olmak hayallerimi gerçekleştirip ailemi gururlandirmak. Yanlış anlaşılma olmasın 😊