nesr1n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazılım alan olarak olumlu ve olumsuz
1. 2 adet bılgısayarda denedık 1 pc de program calısmadı ekran kartlı bır pcde kolay bır sekılde calısıyor... destek verıldı + guzel bırsey olumlu
2. ben vıdeo uretecek sanmıstım ama neyden kaynaklandı anlayamadım ... yapay zeka olarak yazıyor ıstedıgın kadar hıkaye ama vıdeo kısmını ben koyuyorum o bıraz sıkıntı ... youtubeden cekıyor... kaydedıyor karar veremedım...
3. vıdeoyu seslı olusturdugu ıcın bazı kelımelerı turkce gercek gıbı ama bazı yerlerde dılı dönmuyor trabzonlu gıbı konusyor... olumsuz.
4. bıraz uzerıne dusulse guzel vıdeolar olusturulur... paylasımda kolay... olumlu
konuyu hem uste almak ıcın bılmeyenlerın bılmesı gerekenler...
fıyat olarak cok ıyı deneyın... mutlaka ısınıze yarar .... konu sahıbı kırılmasın azcık daha calısılması gereklı... ama proje guzel...
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Programın temel amacı youtube otomasyoncuları için videoların üzerinde metin ve ses ekleme üzerine kurulu
Seslendirme için yakın zamanda elevenlabs entegrasyonu yapılacak. Şuanki ses ile ilgili bahsettiğiniz şeylerin önüne geçmek için bunu yapacağız. Microsoft TTS'ye alternatif olarak eklenecek.

Programı sürekli geliştirmeye devam edeceğiz