26 güne yetecek iç çamaşırı ve çorap alırsan işini görür. niye mi? yıkamakla uğraşmak istemeyeceksin. iş derdini ne kadar azaltırsan o kadar rahat yatarsın.
temiz çamaşır ve kirli çamaşır poşetine ihtiyacın olacak.
telefon için askercell isteyecekler, normal hat istemeyecekler ve yakalarsalar ne olur bilmem ama yasak olduğunu biliyorum.
tuşlu ve kamerasız telefon olmalı, kameralı ve akıllı telefonada izin vermiyorlar.
Duş alacaksın şampuan vb götür, lif götür. kesici delici alet götürme. orada tırnak makasının törpüsünü bile söktürecekler sana. tırnak makası götürebilirsin sorun yok.
başka ne lazım olur hatırlamaya çalışıyorum.
peçete al biraz lavabo dahil lazım olacak. mıntıka temizliği için plastik eldiven alabilirsin lazım olacak.
tıraş köpüğü vb veriyorlar ama almak istersen alabilirsin. Ben tıraş bıçağı, köpük iç çamaşırı vb hepsini götürmüştüm. bavulum doluydu.
havlu vb orada verecekler ama yinede götürürsen götür.
boynuna asmalık bir cüzdan götür. kart götür 2 tane olsun en az. otomatlar bazen her kartı kabul etmiyor. papara veya ziraat götürürsen sorun yaşamazsın.

bot altı için yumuşatıcı birşey alabilirsin. bu arada botunu bi numara büyük al çünkü tam alırsan ayağını çok sıkar. sürekli giyeceğin için bizim tüm koğuş 1 numara büyük almıştı.