Deephunter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun
20 Ocakta kasık fıtığından çift taraflı ameliyat oldum. Doktor tomografi istedi ilk başta, sonrada ayakta durmamı, başımı sola çevirerek öksürmemi istedi ve o şekilde kasıklarımı kontrol etti. O esnada öksürünce iki taraftada fıtık olduğunu ve bunu fark ettiğini söyledi.

Belirtilerim:
Bağırsağımda ağrılar olduğunu fark ettim, sebebide bağırsakların kasığı zorlaması ve o yırtıktan dışarı doğru çıkma eğilimi, Sağ ayağıma ağrılar girmeye başladı ve hatta sağ böbreğim de ağrıdığını fark ettim. Ameliyattan sonra bu ağrıların tamamının geçtiğini de hissedebiliyorum.

Önemli Deneyim:
1- Çift taraflı ameliyat olduğum için 1 ayı geçmesine rağmen keşke olmasaydım denilecek bir ağrısı var.
2- Ameliyatı keşke Laparoskopik olarak yaptırsaymışım.
3- Pişmanmıyım? %40 evet

Deneyim ve tecrübelerim bu kadar.

çok teşekkür ediyorum hocam yaşım daha 17 ve babamda da bu sorun var 36 yaşında 1 kere ameliyat oldu ve bu sene tekrarladığı için tekrardan ameliyat oldu kafama takılma sebebinden biri de bu aslında ve aklıma hep şu geliyor ömür boyu bununla nasıl yaşacağım hiç bir şekilde ağır aktivite yapamıyorum ağır iş yapmamak çok zor zaten işsizlik sorunu var acayip bir bunalıma girdim.