Bana da geldi bugun
Son cümle velet olduğunu belli ediyor
Engelleyin geçin hocam hiç kafaya takmayın sadece korkutmaya çalışmış çoluk çocuk işleri bunlar eskide kaldı şikayet etsenizde kolay kolay bir şey çıkmaz yine de şansınızı deneyin
IBAN var açık şekilde yani kim olduğu bulunabilir
IBAN üzerinden kim olduğu bulunur
numaranın gözükmesi önemsiz o kadar saf ki ibanını paylaşmış korktuğunu düşünecek ona güvenerek paylaşmış. direkt şikayetçi ol tazminat ödesin ters köşe. bugün sana yapan yarın başkasına yapar hocam. aile zaafı aile baskısı olan insanlarda daha büyük sorunlara ölüme kadar yol açabilir. malum okuma yazma bilmeyen insanımız bunu nasıl karşılar biliyorsunuz.
hocam az önce bende konusunu açtım aynısını banada söyledi sıkıntı ypamayın
Kiralık başkasının adına IBAN olabilir hocam bir şey çıkmaz gene
hayır mobil bankacılıkta giriş yaptığı ip adresi, veya kiralatan kim? kiralatmanın da cezası var her türlü konuda suç işlenmiş. şikayetçi olunması şart. gözardı ede ede bu hale geldiler hocam.
Kiralayan yansın o zaman hocam bu kadar basit
banada mesaj atmış
Bana da atsa bi güzel sövsem. iban kiralıktır ondan bu kadar rahat. Hem tehdit hem küfür hem özel hayat gizliliği ayrıyetten reisimize tehdit dahi var normalde öttürürler
Hocam
1. Sorgu panelini kullanmış ordan bilgileri almış bu zaten suç
2.sms onay sitesinden Whatsap almış
3. İban kiralık olabilir
Ekran görüntüsü ile savcılığa suç duyurusunda bulunuyorsunuz
siber suçlar eli ile koymuş gibi buluyor nerden diye sorma yaptım
hangi cihazdan girmiş hangi ip adresi fake no hangi siteden hangi bilgileri ile almış İban kimin hepsi çıkıyor.
sonuç: bunu yapan 18 yaş altında bir çocuk olucak ailesi sana şahsi olarak özür dileyecek şikayetçi olmayın denilecek vs vs hepsini yaşadım
isterseniz engelleyin gitsin isterseniz de şikayet dilekçesi örnek alıp ChatGPT üzerinden dilekçe yazıp yazışmaları ek olarak ekleyip şikayetçi olun karar sizin
İban atmış
Direkt iban üzerinden rahatça bulunur. İban kıralık olsa da fark etmez. İbanı kiralatan yakalanır üstüne kiralayan da bir şekilde bulunur.
Bana da geldi kahkaha attım aslında şikayet etmek lazım hiç yoktan Cumhurbaşkanına hakaretten üstüne düşebilirler .
Engelleyin geçin, panellerden adres numara bulunarak yapılan bir durum. Çok dikkate almamak lazım.
Bişey çıkmaz diye şikayet etmedikçe yarın çocuklarımıza kadar gelecek bu tip olaylar ve hiç bu olaylardan haberi olmayan belki ailemizin dili yanacak.
Lütfen bu tip konularda hassas olalım. Bi çoğumuz biliyor çoluk çocuk işi ama o çoluk çocuk büyüyünce ne olacak, neler neler yapacak, Evet herşeyi kiralık olabilir numarası, ibanı vs vs ama asla kulak ardı etmeyin lütfen. Bi şikayet zor bişey değil. Ayrıca 53 yaşında bir yakınım böyle bir olay sebebiyle parayı gönderiyor kimseye demiyor ertesi gün bi daha, sonra bidaha derken yine kimseye bişey demiyor ve kalp krizi geçirip gidiyor.
İyi forumlar dilerim.
Bu gazeteci haskoloğlu mu ne onun bahsettiği bir açıktan veriler çalınmış ordan numara üzerinden bilgilerinize erişebiliyorlar. Sonucunda bişey çıkmaz merak etmeyin. Şikayet ederseniz şuan bu konuda önemli adımlar atıyorlar şansınızı deneyin.
Millet şunu bir açıklayan olur mu harbiden (tayyibini bombalarım) harbiden ne anlama geliyor. 😂
Bir de ne diyeceğim, bu cidden salağın teki olmalı, adam Panel de ki tüm bilgileri listelemiş, tehdit vari devam edip zorla para alma mantığına yeltenmiş, arada bir balıklar oltaya gelir de, olta dan aldığında o balıkların o adama n'apacağını merak ediyorum asıl. 😂😂
Hocam devlet Afrika falan fark etmiyor, alınan ve de teyit edilmemiş numaraları da bulabiliyor artık, öncesinde o numarayı kimden almış, kime ne kadar yollamış, izler sürülebilir. IBAN zaten çok rahat sürülebilir, yani her türlü aslında kaçarı kalmıyor.
Hatta bana kalırsa bir oyun oynayıp, daha kanıtlı bilgiler alınabilir.
Panelci Çetelerin işi oldukça yaygın korkutma taktikleri.. Bana da atmışlar 0850 numarama.. R10.net deki herkese atıyor olabilirler..
o iban sahibini bulup ipe asıp sallandıra sallandıra ...... neyse çoluk çocuk belli ki, yolladığı ibana dayanarak ekran görüntüleriyle birlikte şikayetçi olunabilir
İban sahibi düşmanı olabilir yani gicik oldugu birinin ibanini koymuştur sizde direk savciliga iban sahibini sikayet ederek iban sahibini iceri attirmaya calisiyorda olabilir.
Yorumumdan sonra bana da atmış

yaknsanız birlikte gidelim.
Gece bayağı SMS gelmiş tıklagelsin, Dominos, englishome den falan
Ben üstüme düşeni yaptım, gerisi devletimizin bileceği iş