Merhabalar, son zamanlarda yeni gmail hesap ile yeni kanal açıyorum. Ayarları yapıp dinlendirmeye alıyorum çerezliyorum arada. Fakat bazen bi anda kalıcı şekilde kapatılıyor. Sebebi ne olabilir. 2 hafta önce de özgün içerikli bir kanalım ve boş bir kanal aynı anda kapatıldı.
İçeriğinizi inceledik ve spam, aldatıcı uygulamalar ve dolandırıcılık politikamızın ciddi veya tekrarlanan ihlallerini tespit ettik. Bu nedenle kanalınızı YouTube'dan kaldırdık.
Bunun muhtemelen çok üzücü bir haber olduğunu biliyoruz ancak YouTube'un herkes için güvenli bir yer olduğundan emin olmak bizim görevimiz. Bir kanalın politikalarımızı ciddi şekilde ihlal ettiğini düşünürsek, platformdaki diğer kullanıcıları korumak için onu kaldırırız - ancak yanlış bir karar verdiğimizi düşünüyorsanız, bu karara itiraz edebilirsiniz. Söz konusu politika ve itirazda bulunma hakkında daha fazla bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.
Politikamızın söyledikleri
Spam, dolandırıcılık veya diğer aldatıcı uygulamaları teşvik eden içeriklere YouTube'da izin verilmez.
Bu, kanalınızı nasıl etkiler
Kanalınızı YouTube'dan kalıcı olarak kaldırdık. Bundan sonra başka hiçbir YouTube kanalına erişemeyecek, sahip olamayacak veya oluşturamayacaksınız.