Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belki bir gün...
Bir ihtimal 😅

Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerek duymuyorum neden kendimi yıpratayım. Bu şartlarda bana da karşı tarafada eziyet olacak. Bekarken bile sinir stres yetiyor evlenirsek yandık. Tabi yaşıtlarım 2. 3. çocuğu büyüttü
Hayata eziyet olarak bakarsak ohoo neler neler gelir akla ama anladım elbette zor bir süreç.

AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 35'e kadar yolu var. Hayırlısı...... Kısmet, nasip. Elbet tabii bana kalırsa önce hayırlı durum, sonra mantık geliyor bu tarz olaylar da. Güzergah belli.
35'i devirdik biz ve yeni yeni aday çıktı ama evlilik konusu karmaşık biraz.

arpej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düğün nişan saçma sapan şeylere para harcamadan direk evlenin yuvanızı kurun bitsin gitsin. Diğer türlü hayata - 2 milyon borç ile başlamak yorar.
Çok şükür konuştuğum kişi bu şekilde olmalı diyor ama sonra lafını yapar mı ? Kadınlar inişli çıkışlı canlılar ☺️

yersan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam iyi bir aday gelmesini geçtim, maalesef bu tür düğün adetleri beni yorduğu için uğraşasım gelmiyor. Karşıma düğün masraflarını araba veya yatırım yapıp, düğünde saçma salak akrabaları eğlendirmek yerine, ihtiyaç sahiplerine bağış ve yemek dağıtımını kabul edecek bir insan çıkarsa, yüzüğü ışın hızıyla takarım
Zoraki yapılan her türlü uygulama insanı yorar ve strese sokar, tabi ki haklısınız.