Neo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin gibiler sayesinde bu tür insanlar dışarıda geziyor
Bana sponsor olsana ? Benim MUSTAFA EFE isimli bir devlet memurunda (o.ç) 5.200₺ param kaldı.

Bu forumda defalarca konu açtım turkmmo'denen forumda moderatörlük yapan bir d*landirici. Şikayet ettim savcılığa, iyi niyeti suistimal var dolandırıcılık değil diyip dosyaya takipsizlik verdiler. Asgari ücretin yarısı olduğu bir dönemde ben bu olayı yaşadım. Şimdinin 12bin lirası gibi düşünebilirsin. Hadi dosya masraflarım için bana destek ol ne yapacaksak yapalım. Parayı alırsak hepsi senin olsun.

Bizim ülkemizdeki savcılar hakimler galleş. Kimse ağzını açıp tek kelime etmesin. Bu mesajım da silinmesin, o it herife *********** değildir dediler ve benim paramın üstüne çöktürdüler. Benim bu devlete güvenim yoktur. Savcısına da hakimine de lanet olsun.

Ben haklı olduğum konuda, paramın karşılığını alamadığım gibi bir de paramdan oldum. Devlet onu kayırdı. Şimdi beni birisi şikayet ederse Sözlerimin ve düşüncelerimin de arkasındayım. Dosyalar da kayıtlar da hepsi orada ve ben hâlen paramı alamadım.