Hayır 70 bin tl dolandırıldın hadi bu koyar ama annenizle izmire gitmeniz ve ordan eliniz boş dolandırıldığınızı anlayıpta geri dönmeniz. İçim burkuldu
Hocam en çok nerede üzülüp utandım biliyor musunuz?
Annem de var sana ayıp olmazsa biz bir şeyler yiyelim dediğiniz yerde.
Geçmiş olsun..
140K bir mali adam Izmir'de kose basinda girdigi bir elektronikcide zaten direk 70K donusturebilirsin.
Playstation dedigin urun iphone'den farki yok. 140K degerindeki sifir telefonu 70K satiyorum diyen birine guvenilir mi? Zaten adam bunu gitse telefoncuda 70K havada karada cevirir.
Benim anlamadigim yasiniz kac bilmiyorum ama sizin yasli hasta annenizi alip Izmir'e Playstation almaya gitmek nedir? Bu bana trajikomik geldi. Yani kendinizi aptal durumuna dusurdugunuz yetmemis birde annenizi ortak etmissiniz. Su konuyu acmasaydiniz da su durum bilinmeseydi

Gitmeniz ayri bir komedi. Parayi onden attiniz, bare gitmeseydiniz. Yazik.
Hani 200K dolandiril uzaktan para at ama boyle bir duruma da dusme diyesim geldi icimden.
Sizin konunuzu okuyan dolandiricilar, vay be neler var diyeceklerine eminim.
Bunlari bile dusunemeyen birinin isinde ne derece iyi oldugunu tartisirim.
Çok geçmiş olsun tekrardan dostum
Herkese düşünceleri için teşekkür ederim
@Messi; gereksiz duyar kasan birisin hocam gözümde ist da tek yaşayan biriyim arada annem gelir ki annem benim üzerime titrer hiçbir yere yollamaz yaşlı dediğin kadın 42 yaşında evet çok yoruldu kalp ve şeker hastası ama gelip de benim ticaretime laf edemezsin çünkü ben o kadar hani serbest yetişen birisi değilim üzerime titrenir ilk göz ağrısı ve erkek evladın ilk erkek çocuğuyum sandığın gibi ben annemi zorla götürmem zaten o benim üzerime titrediği için geldi. 30 dk yalvardım gelme diye olan olayları bilmeden konuşmak kolay mümkünse sen ticaret yapma ben ailevi bu kadar detay vermek zorunda değilim ama sırf iftira atma diye yazıyorum.