Parzil07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
riau kepulauan batam burdayım hocam
Aşağıdaki siteye girip bi ping testi yapın, pingi düşük olup internete sansür uygulamayan bir yer seçip o lokasyondan VDS satın alın ve yukarıda gönderdiğim github projesini kurun.

https://www.meter.net/tools/world-ping-test/

Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
VPN'de sorun yok cok alternatif var. En uygun olanlar Kaspersky ve Namecheap VPN. Kaspersky hem antivirus hem VPN ozelleigi var. VPN ayarlarinda Wireguard protokolu secildiginde oldukca iyi hiz aliyorsunuz. VPN'lerde soyle bir sorun var. Bazi siteler sizi VPN algiladiginda giris yapamiyorsunuz. Mesela r10, reddit, bazi film siteleri vs.. Bunlar sorun olmazsa yukaridaki cozumler gayet yet erli. Kaspersky gayet memnunum. Fiyati oldukca iyi. Hem cep telefonunda hem pcde aldiginiz cihaz paketine gore istedginiz kadar cihazda kullaniyorsunuz.

Diger bir secenek kendi VPN serverinizi kurmak. 2-3 komut ile Wireguard'i bir makinaya kurup sinrisiz cihazda kullanabilirsiniz. Bazi cloud hostingler Hetzner gibi hizi cok iyi ama 1 tTB trafik limiti var aslinda bu gayet yeterli. Sinirsiz olanlar var ama hat hizlari dusuk oluyor. Boyle bir coumde ayda 5-6 dolar gideriniz olur. Yukaridaki cozumden 6 kat pahaliya gelir.

Son olarak @AhmetEKC; bahsettigi v2ray proxy serverini bende kullaniyorum ama ben panelsiz olanini kullaniyorum. Onun ki panelli. Bu sistemde hiz Wireguard'a gore cok daha yuksek. Telefonunuza v2rayNG kurarak vpne baglanabilirsiniz ben HTTP injector'un tercih ediyorum. AMa pcde soyle bir SIKINTI var.
Bu vray2'nin muhtesem yerlerini aciklayacagim ama pcde buna baglanmak icin Tarayiciya bir proxy eklentisi kurup 127.0.0.1 sokcs5 ve port izni veriyorsunuz ama pc tam olarak VPN'lenmiyor. Sadece tarayici VPNleniyor.

Tum pc vpnlemek icin proxifier, sstap, netch, win2socks, nekoray filan lazim. Bunlarla tum neti vpnleyebiliyorsunuz. ZOr birsey degil ben Netch tercih ederim. Cogu kisi bunu kullanir V2ray'de.

Bu v2rayin birde pc uygulamasi var onunda adi v2rayN, bunda tun denilen bir ayar var sanirim tum neti vpnleyebiliyor ama zamaninda kullandigimda cok basari saglayamamistim. @AhmetEKC; belki aydinlatir. Ben pcye oyule ivir zivir herseyi kruan biri degilim. Ancak dedigim gibi tum neti cpnlemek bir problem degil.
Ben su an v2ray kullaniyoirum birde cloud makinamda icine warp kurdum Inanilmaz birsey oldu. VPN'e takilan sitelere bile sorunsuzca girebiliyorum. Warp olmadan duz v2ray ile yine bazi sitelere takiliyordum. Bunun sebebi kullandigim vps firmasi olabilir. Orackle'de makinam var. Acaba daha iyi bir firmadan ozel bir vps alsam Warp kullanmadan V2ray yine bazi sitelere takilir mi bilemiyorum. Ip lemi alakali bilgim yok. Takilmadan kastim bazi sitelere giriste vpn algilanmaniz. Bu arada kisiel vpn sunucu kurdugunuzda bir alternatifin Wireguard oldugunu soylemistim. Bunda sanirim ip ile ilgilid egilde direk sistem vpn algilaniyor.

Biraz detaya girdim ama bence Kaspersky iyi cozum. Bu arada bir ara R10'a kaspersky almya lokasyonla giorebiliyordum sonra sorun yasamaya basladim. Bazi sitelerde cloudflare siteye giriste vpn algilayip sorun yaratiyor ama diger tum islerinizde kaspersky yeterli olur. En son tl bazinda 3 cihaz 300 400 liraydi senelik. En kotu ucretsiz uye olun sanirim 250 mb gunluk kota veriyor hizi iyi bulursaniz alirsiniz. Vpn icin 2. paket olan Plus paketini almalisiniz. yani 1. pakette standart planda vpn yok. Plus plan veya platinium plan lazim.
MacOS ile V2BOX uygulamasını kullanıyorum, tüm trafiği VPN üzerinden geçiriyor hocam ve kullanımı zor değil yapılandırma istemiyor, panelden aldığınız kodu ekleyip bağlan diyorsunuz o kadar.