Kasıt ettiğin kişi ve kişileri biliyorum kendilerini işi biliyormuş gibi göstermeye çalışıyorlar ama zaten regledikleri domainleri görünce işten anlama seviyelerini görüyorsun. Forumda ben fazla değil 2-3 kişi dışında domainden anlayan insan görmedim onlarda zaten ticaretlerini yapıp ekmeklerini kazanıyorlar. Gerisinin domainlerine bakmak bile işten soğutuyor beni. Hele birde dün regleyip bugun nasıl iyimi diye soranlar "he iyi kardeşim tamam sensin" diyesim çok geliyor. Girdikleri hayal dünyası felan sahibindene 1.5 milyona ilan açanlar
Gerçekten şuan birisi çıksın desinki forumda biri bir domain sattı şu kalitede şu fiyata yok abi gercekten kaliteli domain şuan yok uzun zamandır 1-2 domain harici bir şey çıkmadı zaten. Buradan domain satıp zengin olacağını düşünenlere tavsiyem reg paranıza yazık yapmayın. Domain işi yetenek işidir sektörde öyle boşa düşen domain aramakla veya .net .org domain alıp nasıl iyimi demekle felan olcak işler değil.
Bu iş yetenek işidir, vizyon, ileri görüş işidir. Bu iş bilişim dünyanın içinde tecrübe yapmış zaman yakmış insanların işidir. Şuan .com domainlerde bile o kadar boşluk varki onları sadece tecrübeli insanlar bulabilir. Al sat yapıcam ben abi demekle olmuyor o işler.