kullanıcı bazlı mı olacak bu durum yoksa tüm giriş yapan kişiler de mi bu durum olacak? Anladığım kadarıyla kullanıcı bazlı yapmak istiyorsun. Eğer Admin panelinde tüm kullancılar için login sayfasına yönlendir ya da index yönlendir diye bir seçenek koyup siteye giriş yapan kişi bu ayara göre index ya da login sayfasına gitmek istiyorsan.
// Veritabanı bağlantı ayarları
$mysqli = new mysqli("localhost", "kullanici_adi", "sifre", "veritabani"); //
Bağlantı kontrolü if ($mysqli->connect_error) { die("Bağlantı hatası: " . $mysqli->connect_error); }
// "ayarlar" tablosundan yönlendirme değerini çekiyoruz
$result = $mysqli->query("SELECT SUTÜNADI FROM TABLOADILIMIT 1");
if ($result && $row = $result->fetch_assoc()) { /
/ Değer 1 ise index.php'ye, 2 ise login.php'ye yönlendir
if ($row['SUTÜNADI'] == 1)
{ header("Location: index.php");
exit; } elseif ($row['SUTÜNADI '] == 2) {
header("Location: login.php");
exit; }
else { echo "Geçersiz yönlendirme değeri."; } }
else { echo "Ayarlar bulunamadı."; }
$mysqli->close();
Sorunuzu doğru anladıysam
Bir tablo ekleyin veritabanınıza ayarlar gibisinden, daha sonra ona boolean bir stun ekle ve verileri 1 aktif 0 pasif olarak kullan
Php kod ile tablodaki verileri çek misal
if($ayar->userLogin == 1){
//üye girişi aktif
}else{
// üye girişi pasif
}
gibisinden bir yapı ile yapabilirsin en basitinden.
cevaplarınız için teşekkür ederim galiba ben anlatamadım
sitemde admin panel var ve normal olarak kullanıcıların gördüğü bölüm var kullanıcıların girdiği bölümde
<form action="" method="POST">
<input class="input" type="password" name="password" placeholder="Şifreyi buraya yaz" required>
<button class="submit-btn" type="submit">Giriş</button>
</form>
böyle bir formum var bu formu login sayfası olarak kullanacağım bu login sayfası için veritabanında uyeler adında tablo oluşturdum bu tabloda id sifre durum sütunları var durum sütununda aktif yazıyor ise kullanıcının login yapması istensin eğer pasif yazıyor ise kullanıcıya login sayfası gözükmesin direk site gözüksün yani kısaca durum sütununda aktif yazıyor ise login istensin pasif yazıyor ise login istenmesin