🌟 VF Akademi Ticaret ve Danışmanlık: eBayde İlk Satışınızı Bizimle Gerçekleştirin! 💼
Amerikada eBay üzerinden satış yaparak pasif gelir elde etmek mi istiyorsunuz? VF Akademi olarak,
sıfırdan başlayarak ilk satışınızı alana kadar yanınızdayız! Üstelik size verdiğimiz özel taktikler ve dökümanlarla bu işe
1-0 önde başlayacaksınız.
💼 Danışmanlık Paketimizde Neler Var?- 1 Ay Boyunca Birebir Danışmanlık: İlk satışınıza kadar rehberlik sağlıyor, satış stratejilerinizi planlıyoruz.
- Adım Adım Yol Haritası: İşe başlamanız, mağaza açmanız ve satış sürecini yönetmeniz için kapsamlı rehberlik.
- Özel Taktikler ve Dökümanlar: Rakiplerinizden bir adım önde olmanız için e-ticaretin gizli stratejilerini paylaşıyoruz.
- Trend Ürün Analizi: En çok talep gören ve yüksek kar marjı sunan ürünleri bulmanıza yardımcı oluyoruz.
- Mağaza Optimizasyonu ve SEO: eBay mağazanızı profesyonelce kurup optimize ediyoruz.
- Kargo ve Müşteri Yönetimi: Operasyonel süreçleri kolayca halletmenizi sağlıyoruz.
📱 Ekstra Destekler:- 🎯 Discord Topluluğu: Kursiyerlere özel, sürekli bilgi alışverişi yapabileceğiniz bir platform.
- 📞 WhatsApp Danışmanlık: Her adımda yanınızda olan birebir destek hattı.
- 🔄 Güncel Stratejiler: En yeni e-ticaret yöntemleri ve araçlarıyla sizi sürekli güncel tutuyoruz.
💰 Başlangıç İçin Minimum Sermaye:
Bu işe başlamak için yalnızca
50-100 dolar gibi düşük bir sermaye yeterli! Size sunduğumuz rehberlik ve dökümanlarla bu sermayeyi en etkili şekilde değerlendirerek ticarette sağlam bir temel atabilirsiniz.
Başarıya giden ilk adımı bizimle atın. VF Akademi ile eBay ticaretinde fark yaratmaya başlayın! 🚀 💸 SON KİŞİYE ÖZEL FİYAT : 3000TL VİDEOLU EĞİTİM PARASINA BİREBİR EĞİTİM!!