A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel vurgun yaptılar. kerizler enayiler sağolsun dimi @444HOST; @ulasatakan;
sadece benim bireysel tek evimden hanemden 450 gün almam gereken hizmet vardı. O zamanın parasıyla şuan en kötü minimum aylık iss fiyatı 300 desek 450gün 15 ay yapar 300TL'den 15ay "4.500TL" para yapar. Sadece beni 4500TL dolandırdılar binlerce müşterisi olsa böyle toplu SMS ile kampanya adı altında insanlardan uygun fiyata veriyoruz ayağına toplu toplu paralar aldılar. Allaha çok şükür bizi o rakam batırmaz da siz nasıl haysiyetsiz karaktersiz insanlarsınızki hala gündem de göz göre göre iş yapacaz diye uğraşıyorsunuz isim marka değişerek büyük karaktersizlik. Ben olsam utanırım. Yani elbet ortaya çıkar tanıyan olur diye zaten adamların öyle bir korkusu çekinceside yok paravan firmaların da tüm iletişim sabit noları herşeyi aynı değiştirmemişler bile şirket bilgileri aynı iflas verip yan firmalarından devam ediyorlar ticaret hayatlarına valla bravo allah bol kazanç versin hocalarım... xD

bakın sadece sabit numaralarını aradım farklı firmalarla aynı bilgileri kullandıkları bir dünya paravan firmaları var ben ne diyimki daha xd

ALLAH BÜYÜKTÜR ... !