hocam konuda ben
@Coşkun Çetin; bey'i zaten suçlamıyorum ref gösterdin de demiyorum. Adamın belki haberi bile yoktur fakat bizde gerekli kanıtları geçmişteki ortaklıkları yöneticilerinin hala farklı firma isimleri ünvanlarla ticaretlerine devam ediyor olmalarından bahsediyorum. Bunun neresi gerginlik konunun başında Vallet firmasının da sahipleri aynı şekilde forumdan birçok arkadaşı dolandırdı geçmiştede çok fazla dolandırıcılık olayları mevcuttu ve gereken nihai kararı sayın Coşkun bey diğer konu da verdi ve aynı şeyi kanıtları sunarak forumdan birçok arkadaşı mağdur ettikleri için Diğer Vallet konusundaki gibi kanıtları toplayıp sunmak istedim ben artık giden dolandırıldığım parada değilim bu adamlar o kadar parayı o kadar insanı dolandırıp hala r10'da gezmesin burdaki çoğu arkadaşın hakkına girip rahat takılıyorlar diye Coşkun bey aynı hassasiyet ve titizliği Vallet ekibine nasıl gösterdiyse Bu Comnet ekibinede gösterir belki diyerek bahsetmek istedim Maşallah sizde zehir gibisiniz bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyip tüm dolandırıcıları bağrınıza basacaksınız utanmasanız bravo sayın hocam. 444Host üye konuya gelmişti noldu açıklama dahi yapamadı elemen kanıtları sunduğumuz da çünkü görünen köy klavuz istemiyor herşey ortada. Sende utanmadan adamları savunabiliyorsun. Bence gereksiz olan sensin kolay gelsin..
Hocam artık yemin edeceğim, ciddi ciddi bazı insanlar konulara balıklama atlıyor, anlamadan etmeden yazıyor, net eminim buna ya, harbiden bak.
Adamın yazdığı ile sizin konunun zerre ilgisi alakası yok. Siz hocam, duruma vakıf olan kullanıcıların R10'da ticarete vb. devam etmemesi adına bir sitem odaklı konu açmışsınız, olay tamamen bu. Gerginlik falan. Ne saçma sapan yazılar bunlar ya! 😂😂😂😂