Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada benım okumam değil ulaşılabilir olması önemli.Belki ben inanmıyorum. Belki okuyorum sürekli bu önemli olan kısım değil.

Dinin islam ve islam ilkelerine göre hareket ederim diyorsan, herşeyi islama göre uyarlıyorsan o zaman islamı yaymak ve islamı anlamaları için gençler için ücretsiz yayınlarsın.

Ha yayınlamak zorundamı bedavaya ? Tabiki hayır. Şeytanı bile taşlatmayı para ile yapılan bir düzende tabiki dağıtmaz.

Ama dağıtsa mantıklı olur diyorum.

Belki şuan fiyatı uygun. Belki kimine göre uygun değil. Herkes akıllı telefon kullanmıyor yada kullanıyor ama fiziki olarak okumak istiyor.

Mesele burada devletin neden dağıtıp dağıtmadığı ücretsiz şekilde.

Atatürk'ün kurup kurmaması önemli değil ve bu konuda derdimizde değil. Milyonlarca lira bütçe nereye gidiyor. BU bütçe ile inandığın dinin genişlemesini insanların öğrenmesini ücretsiz Kuran dağıtarak yapmak mümkün iken neden yapmıyorsun.

https://www.diyanetvakfiyayin.com.tr.../kurani-kerim2

Bana göre ücretli şekilde Kuranın satılması saçma. Dinden neden para kazanıyorsun. Dinin yaygınlaşmalı bilinmeli öğrenilmeli. Ama neden paraya dökülüyor sürekli din işleri.

Kur'an'a bu kadar değer verip insanların okuması için kaygı duyuyorsaniz Allah sizin makamınızı yükseltsin