Son uzatma işlemini geçen Ağustos ayında yapmıştım. 600 günlük uzatma işlemlerine girmedim. Thh ve banka itirazını kapanmadan birkaç hafta sonra yaptım. Nasıl bir şanssa savunma yapmadılar, enpara sağ olsun süreci bitirmedi. Yakın dönem ödeme yapanların bir kısmı almadıkları hizmetin vergisini ödeyerek kesintili iade aldı. Kuruş hakkımı helal etmiyorum, iade aldığım gün parayı bağış yapacağım zaten.
bende dönem dönem belli aralıklarla 600 güne yükselttiklerinde yapıyordum ödemeyi yapmıştım 4-5 ay geçmişti yine tam 600 değildide 450 gün falan vardı. Sonuçta paramı bu karaktersizlere neden kaptırayım durup dururken sokak hayvanlarına öğrencilere bağış yaparım bende dediğiniz gibi dahada vicdanım rahat eder. Adamlar birde o kadar amatörki yüzlerce müşterilerini son güne kadar açıklama yapmadan en son biz bu işi beceremedik gidin başka internet servis sağlayıcısı kullanın diye boşa düşürdüler insanları maddi yönden mağdur ettikleri yetmemiş gibi ticari ve manevi olarakda insanlar günlerce internetsiz kaldılar portları falan komple iptal edilenler oldu. Bu adamların yöneticilerin sahiplerinin şimdi hangi ticaretine lafına sözüne güvenilir de başka marka isimlerle ünvanlarla iş yapılır soruyorum size ?