DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
# İlham Alınmıştır... #

https://www.r10.net/off-topic/436926...olun-sonu.html

@Coşkun Çetin; Aynı sorun "COMNET İSS" içinde geçerli sahipleri hala r10'da geziyor adamlar r10'un yarısını dolandırdı. Tüm türkiyeyi dolandırdı önden ödemeli aylık internet faturalarını toplayarak ölüm sessizliğine büründüler forumda birçok kişinin +100 günden fazla internet hizmeti varken firmayı kapattılar iade falanda yapmadılar utanmadan tüketici hakem heyeti başvurularına savunma yapıyor karaktersizler. Hala sahipleri firma yöneticileri yan kuruluşları farklı isimlerle forumda ticaret yapıyor iş yapıyor rahat bir şekilde hakkımı helal etmiyorum 450 günden fazla benim de içerde ön ödemem mevcuttu ben bu dolandırıldığım parayı sineye çekerim de adamların r10'da elini kolunu sallayarak gezmesini sineye çekemiyorum işte içimizden bir çok kişiyi dolandırıp rahatça aramızda olmalarını kabullenemiyorum.

Bulut Helvacıoğlu
Ulaş Atakan Şahin
Adem Bozlak

Şu aşağıdaki firmaları girin araştırın iletişim sayfalarına bakın tüm hepsi COMNET genel merkez binası açık adresine ve sabit telefonlarıda hepsi aynı şekilde comnet firmasına ait bilgilerle eşleşiyor nasıl hala forumda bu firmalara ait üyelikler durabiliyor anlam veremiyorum.

sunucu.com
444host.com
tigova.com
comnet.com.tr

Buyrun bir kaç tanede resim atayım.

# r10 Mağdurların bazıları son 2-3 Şikayet konularından alabildiklerim #

@organikannem;
@ykyazilim;
@cetin61;
@uAbesni;
@Zan6;
@Demoktrat;