Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence şöyle olmalı; diyelim parayı aldı işi yapmadı veya teslim etmedi banlandı. Aradan bir süre geçti iade yaptı üyeliği açıldı. (BU 1) Bir daha para aldı iş yapmadı banlandı. Aradan süre geçti iade yaptı. (Üyeliği açıldı ve sonsuza kadar kapatıldı.)
Kısaca 1 hak olacak, r10 bunu kural olarak bir yere yazmasına gerek yok ama uygulayacak. Bazı kurallar yazılı olmaz ama herkes bilir, bilmeyende öğrenir.
goktugpek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ANA ile başlayan kişinin forumdan uzaklaştırılması gerekmektedir yaptıkları bir kenara dursun forumda ilgi delisi gibi gezip habire konu açıyor 😅
Bugüne kadar forumda gördüğüm banlanması gerekip de banlanmayan tek çar o. Epey de ticareti var bunları nasıl yaptığına şaşırıyorum, belki ara sıra git gelleri olunca milleti oyalıyordur normalde iş yapıyordur ama bana git gelli dönemi denk geldi paramı alıp aylarca mesajlarıma dönmedi. Kurumsal olduğu için şikayet konularını sildiriyor olmasa o sicille kimsenin ciddiye alıp ticaret yapacağını sanmıyorum.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk olarak olumsuz ticaret için verilen - trade silinmemeli
Olumsuz ticaret -trade
Mağduriyet giderildi sil

Yalama oldu o sistem..
Katılıyorum. Belki mağduriyet gidirildiği için üyeyi banlamayabilirler veya kısa süreli banlarlar buna okey olurum ama en azından - trade i kalmalı ki diğer üyeler daha dikkatli yaklaşsın