İnstagram eski tarihli hesap bulmak için elimde tool var - py dosyası
Daha öncesinde bu tool araplardan alınıp yine forum üzerinden özellik ekleme çıkarma işlemleri yapıldı.
Yaklaşık 1 senedir satışlarımı durdurdum tekrar aktif etmek için botu çalıştırdığım zaman txt formatında hatayi uzun uzun karışık şeyler ile çıktı veriyor Büyük ihtimalle API veya cookies işlemlerinde devam edemiyor
Tool özellikleri şu şekilde mobil ve PC için farklı çalışmakta
1- Random kullanıcı adı arama bulunan hesabın mail adresini tarıyor boşta ise pcde Excel mobilde txt içerisine kayıt ediyor
2- mobil proxy ile tarama işlemi yapılıyor ip ban yediği zaman reset link ile ip değiştirme yapılıyor fakat mobil proxy ile aşırı derecede internet tüketimi mevcut bunu mantıklı olur ise ipv6 yapmak istiyorum
3- tarama yapabilmesi için Instagram hesaplarının session ID veya cookieslerine ihtiyaç duyuyor buda hem zaman kaybı hemde maliyet açısından sıkıntı oluyor bu işlemi iptal etmeyi istiyorum eğer stabil çalışır ise
4- tool için basit bir arayüz istiyorum mümkün ise kod akışı şeklinde çalışınca aşırı görüntü kirliliği oluyor
5- YAPABİLİRİM DİYEN ARKADAŞ HİÇBİR ŞEKİLDE KODLAMANIN DAĞITIMI SATIŞI KOPYALANMASINI VS YAPSIN İSTEMİYORUM.
ETİK BİR DURUM OLMAZ SONUÇTA KENDİSİNE NASIL DAVRANİLSİN İSTİYOR İSE O SEKİLDE DAVRANSİN LUTFEN
İLETİSİM PM VEYA
WHATSAPP 05384178192
Süre ve fiyat konusunda mesajlarınızı bekliyorum