Senelerdir araba piyasasının içindeyim, baya al satım da oldu. Benim fikrim zorunda kalsam bile kapıma sokmayacağım bir marka model araçtır. Piston ve turbo arızası kronik olan, motorunda bir arıza verince illa farklı yerlerden patlaklık gösterme potansiyeline sahiptir. Ayrıca pejo araçların genel sıkıntısı elektriktir, sorun çıkarttığında işinin ehli diyebileceğin ustalar bile çıkmaza girebiliyor. Sorunları bol olan bir araçtır ve Türkiye pazarında genelde 106-206 modelleri gidiyor oda son sahibini bulana kadar şansını deniyor. Tavsiyem bütçenize uygun farklı araç bulmanız. Masrafsız araba yoktur. Ancak masraf edeceğin aracın ustasının olmasına ve kronik hatalarının minimum düzeylerde olduğuna dikkat etmelisin. Bütçenize baktığımda o fiyatlara clio araçlar sizin için daha uygun olacaktır. Clio 2 sedan kasalara bakabilirsiniz bulabilirseniz benzin modelleri hatası az olan türlerdir. Ancak 1.5 dci temiz bulabilirseniz işinizi fazlasıyla görecektir. Masrafı az olur, parçası ucuz, vergisi düşük, ustası her yerde bulunur ve geri satmak istediğinizde hızlı piyasaya sahiptir. NOT: Bütçenize göre bir tavsiye verdim. Araştırma yapmadan araç almamanızı öneririm.