Merhaba arkadaşlar.
WordPress sitemde başlıkta yazdığım gibi yazılara resim ekleyemiyorum. Resim ortam kütüphanesinde gözüküyor sorunsuz, seçip "yazıya ekle" dediğim zaman resmi yerleştirmek için seçtiğim satır öyle bomboş sanki hiç bir işlem yapmamışım gibi duruyor. Eğer resime Alt Metin eklediysem, alt metinde yazanları alt alta yazıyor, resim yine gelmiyor. Örnek verecek olursak aşağıda ki gibi oluyor.

Resime eklenen alt metin : ÖRNEK

Ö
R
N
E
K

Bu şekilde sadece alt metin, yazıya geçiyor ama görselden eser yok. Araştırdım daha önce forumda bir kişi konu açmış, güvenlik protokolüyle alakalı bir sorunmuş. Bende öyle değil.
Site hız optimizasyonu için, Autoptimize, EWWW Image Optimizer ve WP Rocket kullanıyorum. Autoptimize ve EWWW Image Optimizer'i etkisizleştirdim ancak sorunumu çözmedi. WP Rocketi ayarlarımın kaybolmaması için etkisizleştirmedim hiç. Şuan aktif olarak çalışıyor. WP rocketten de böyle bir soruna sebebiyet verebileceğini beklemiyorum.

Daha önce böyle bir sorun yaşayan, yada bu konuda bir fikri olan arkadaşları yorum kısmına bekliyorum. Gece gece saçlarımı döktü bu durum