cetin61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eTicaret sektöründe tartışılacak konu yok, hepsiburada ile trendyolun komisyonlarını karşılaştırır iseniz bu farkı açıklayabilirsiniz. Yani çoğu satıcı zararına satış yapıyorlar.

Fiyatı çok abartanlar yok ama çok düşürenler maalesef ki var. Aslında gönül ister forumdaki tüm yazılımcılar ve yazılım yapanlar ile konu açıp forumda bir taban fiyat belirletmek ama maalesef yani.. Bu konuda belki yönetim bir konu açıp oylamaya göre taban fiyat belirleyebilir @Yeniceri; gerçekten fiyatı forumda öldüren çok var. Kimsenin iş yapma hevesi kalmıyor.
Sıfırdan c2c e-ticarete 110 bin+ fiyat çekiyorum adam hem sıfırdan istiyorum diyor hem de diyor ki 1600 TL'ye e-ticaret script satıyorlar, onu değerlendireceğim. PhpTema scriptini satıyormuş forumdaki w@rezci arkadaşlar. Müşteri de ne istediğini ne aradığını bilmiyor. Bizde bayilik var max düşebildiğimiz 3.500 TL valla tiksindim r10'dan aylardır. Millet kafayı yedi ve yedirtti. 200 300 liralara scriptler havada uçuşuyor. Yerde bulsam vermem ben be asla 300 liraya script. Nasıl gönülleri içleri alıyor anlamıyorum. Serbest fiyatla da alakası yok ayağa düştü w@rezciler yüzünden işler.

Bir de müşterinin ölü bütçe belirteni var ki tam kafasında odun yarmalık. Yedek parça e-ticaret scripti arıyorum diyor bütçem 500 TL 😃

Tik - sin - dik artık işten de güçten de.