cetin61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılımcılara baya sert laf soktunuz tebrik ediyorum evet haklısınız hepsi fiyat uçuruyor dimi.. Ben de aynı fikirdeyim.

İlk dediği site evet basit bir site.. Ama emlak sitesi de yanında istemiş, sıfırdan bir emlak sitesi admin panelli yapılacak ise ve seo su falan düzgün olacak ise ortalama 1 - 2 hafta arası olacak ise toplam 1000 dolar + kdv olur. Ama 1 günde bu kadar şeyin sıfırdan hazırlanması için sağlam bir ekip, hiç uyumamak gerekiyor. Bu da evet 4k dolara gelir.

(Emlak sitesi sıfırdan olmayacak ise ucuza yapılır. O da 10k tl ye yapılır)
Hocam, ben konuyu okudum ve tahmini fiyat teklifini yazdım. emlak vs bilgim yok zaten yazmamışta konuya. Aynı web sitesi için forumdan iki kişi bana 4.000$ + KDV dedi. Bu arada, bahsettiğim siteyi forumdan bir arkadaşa 250$’a tamamlatabildim Ayrıca, konularımı inceleyebilirsiniz. Bot programı arayışım vardı ve bana 1.000$ + KDV teklif edildi. Ancak başka biri iletişime geçti ve o gece işi tamamladı. İstediği ücret ise 500 tl idi.
Ha, bir birlik olsanız ve taban fiyatın altında kimse iş yapmasa, biz de mecburen kabul ederiz. Böylece yüksek fiyatları gördüğümüzde şaşırıp kalmayız. Fiyatı uçuranlarda mı hata, yoksa düşürenlerde mi?
Mesela, Stanley’den bir termos alacaksınız diyelim, aynı ürünü hepsiburada'dan 3.400 TL’ye mi alırsınız, trendyoldan 2.700 TL’ye mi?