-- Direk soru okumak isteyen varsa kırmızı renk ile yazdım 🙏🏼
Merhabalar forexte güzel bir ilermem vardı ama eşim forex ve kripto ile ilgilenmemi istemiyor bende pek sıcak bakmıyorum çünkü vadeli kaldıracli oynuyorum birinin parası gidiyor birisi kazanıyor hack haberleri yok şu lider coin çıkarmış vs vs manipülasyonlarla dolu ve dini açıdan artık yapmak istemiyorum yalnız bunun yerine başka birşey yapmam gerek. Bu arada kripto olsun forex olsun uzun yıllar eğitim aldım. Şimdi konumuza geçelim.
Aklımda adsense var çünkü 5 yıl dini eğitim aldım bildiklerimi (kitaplarla teyit ederek) siteye yansıtmak istiyorum. Tabi bunu hem bilgimi tazelemek hem isteyen istediği bilgiye ulaşsın hemde para kazanmak için yapacağım. Dini sektörde hit yok gibi gözüküyor ama basit bir mesele paylaştım sadece ondan aylık 250-300 hit geliyor ki çok çok basit ince bir mesele kim araştırır bunu diyorsun. Şimdi benim forum için ek gelir olarak yaptığım işler var birde bu adsenseyi yapmam gerek. Şimdi sorularıma geçecek olursak
1) adsense emek verene para veriyor mu?
2) aylık 2/3 bin cebime girse onada razıyım bu meblaya ulaşmak dini sektörde çok mu zor?
3) kimi adsensede para var diyor kimisi yok diyor neye göre böyle söyleniyor kimine göre 5 bin para kimine göre para değil. Yani bazılarının beklentisi aylık 50 bin felan 50 bini göremeyince adsensede para yokmu diyor?
Site adresim temeldinibilgiler.com henüz hiç bir şey yapmadım az başlamıştım ama durdum çünkü çok kararsız kaldım.