celalygc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar etsy'e yeni başladım, sanarım üründe yorum olmadığı için insanlar satın almıuyorlar bundan dolayı düşündümki eğer bir satın aldırma yaparsam devamı gelir diye umuyorum bundan dolayı bir iki kişiye ücretini göndererek satın aldırma yaptırmak istiyorum ürünler dijital oldukları için sıkıntı olacağını düşünmüyorum yardımcı olmak isteyenler yazarlarsa sevinirim
Merhaba,

Yorumlar, bir ürünün güvenilirliğini ve kalitesini gösteren önemli bir sosyal kanıt unsuru olduğu için doğru bir strateji izlemek çok önemli.
Dijital ürünler söz konusu olduğunda, ürün teslimatı ve geri ödeme süreçleri konusunda dikkatli olmanız gerekir. Yapay yorum veya yapay satışlar, Etsy’nin politika ihlallerine neden olabilir, çünkü Etsy, organik satışları ve yorumları destekler. Hileli yorum almak veya satış manipülasyonu yapmak, mağazanızın güvenilirliğini olumsuz etkileyebilir ve uzun vadede mağaza kapanmasına kadar gidebilecek sonuçlar doğurabilir.
Bunun yerine, pazarlama stratejilerini geliştirmek, SEO optimizasyonu yapmak ve ürünlerinizi sosyal medya gibi farklı platformlarda tanıtarak doğal etkileşimleri artırmak çok daha sağlıklı bir yöntem olacaktır. Ayrıca, dijital ürünlerde doğru fiyatlandırma, promosyon kampanyaları ve müşteri memnuniyeti gibi unsurlar da satışı artırmanın etkili yollarındandır.
Yorum almak ve satışları artırmak için doğal yollarla müşteri kazanmak her zaman en güvenli ve sürdürülebilir yaklaşımdır.

Seo ve daha fazlası ile ilgili ücretli/ücretsiz danışmanlık ve ücretli yönetim için ise yazabilirsiniz.

+90 551 090 2645 / PM