lorxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdiden hayırlı olsun, sunucu bakımlarında ve kestintilerde oyuncu kitlesi parlar, çoğunun da yaşı küçük ve discord üzerinde toplandıkları için çoğalıyor 50 kişi aynı anda mesaj atıp spamda bulunuyorlar sürekli.

Yaşı genç discord üzerinde hosting satan bir tanıdık vardı arkadaşım tanıyordu. O da oyuncu tayfasının içinden hemde bu işlerle uğraşıyordu. Mesaj atıyorsun bakmıyor, destek açıyorsun 1 ay sonra dönüyor. 2020 yılı olması lazım en sonunda firması hacklendi. Hiç bir şekilde mağduriyet gidermedi. Başka bir forumda olayı anlattım, konu linkini discordda paylaşıp hacklendikleri halde çevresine açtığım konuya yorum yaptırıp beni kötülemişlerdi. Sonrasında şikayet atarak konuyu da sildirmişlerdi tam bir komedi

Genelleme yapmak gibi olmasın ama bir çoğu kanser tayfa. Verilen öğütte haklılık payı yüksek
Genellikle şikayet yönü illegal amaçlar, ddos, etik olmayan içerikler hocam hani forumda da üye bizim bu saygın bi abimiz kendisi ama isim vermek istemiyorum, kendisi ve bir kaç sektörden tanıdık kişiler aynı şeyi söyledi. oyun işi yapan tanıdıklar da var onlar da alt yapın yoksa önermem dediler işte.