Tavsiyeler için teşekkür ederim üstad ilk defa başıma gelince ne yapmam gerektigini bilemedim r10 ismi vs de özel olunca yani direk ödeme ilettim...
Rica ederim. Şimdi hadsizlik gibi olmasın isim vermiyorum. Geçen SEO danışmanlığında bir moderatör mağduriyet yarattığı için Coşkun Çetin bizzat yetkisini alıp konu altında belirtti.
Yani kim olduğu önemli değil, ülkenin siyasileri, iş adamları hakkında ne ithamlar yapılıyor. O konulara girmek istemiyorum da, ben kendimden başkasına %100 güvenmem. İnsanoğlunun olduğu yerde herkes her şey olabilir veya önceden yapmamış olup yapabilir.
Ticarette sürekli bir göz açık olması gerekiyor. Daha fazla acına tuz basar gibi yazmaya devam etmeyeyim. Umarım çok çok çok çok ciddi! bir aksilik çıkmıştır ve kişi ulaşıp mağduriyeti giderir, gidermezse de annemizle birlikte orada 2 gün konaklayın, pazartesi günü savcılık işlemlerini halledip öyle dön derim.
Ankara'dan yapacaksan sana istersen Sıhhıye adliyesinde pazartesi bizzat gelerek yardımcı olurum. Ancak İzmir'den yapmanı tavsiye ederim daha hızlı olur.