Eğer Misafir; ile aynı fikirdeyseniz, trafik artışının saçmalıktan ibaret olduğunu düşünüyorsanız iletişime geçebilirsiniz, detaylı bilgi paylaşırım. Ama eğer Misafir; gibi siz de hizmetlerimle ilgilenmek yerine sadece benim dürüst olmadığımı düşünüyorsanız lütfen zamanımı çalmayın, benimle iş yapmayı düşünmeyenlere dürüstlüğümle ilgili bir şeyler kanıtlamak zorunda değilim.
SEO ile ilgili sorularınız varsa da buradan sorabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım
https://www.r10.net/google-optimizas...itliyorum.html
Bu konuyu acmanin sebebi bir basariyi sergilemek ve ona ulasmak icin yaptiginiz isleri genc arkadaslara gostermek ise daha sefaf olup grafigi paylasabilirsiniz.
not: kimse durust olmadiginizi ne soyledi ne de imaa etti. Siz kendi kendinize yukseldiniz. Bosuna dememisler, insan kendinden bilir isi.
Bu isin dunyaca unlu uzmanlari grafik paylasarak basariyi gosteriyorlar. Ama siz site adresini acik acik gosterip grafik paylasmaktan cekindiniz. Cekinmekle yetinmeyip simdi laf kalabaligi yapmaktasiniz. Eger durust olsaydiniz neden grafigi hala paylasmiyorsunuz?
Bu konuyu acmanin sebebi musteri avi ise o zaman yanlis kategoridesiniz.

Lutfen artik ne alintilayin ne etikeleyin. Konunuzu guncel tutmak istemem.
Durustlugunuzu acik acik grafip paylasarak gosterin, laf kalabaligi ile herkes doymus.
Not: kimse durust olmadiginizi soylemedi, imaa da etmedi. Sadece 1ten 2ye cikmak da 100% yukselme demek, 100000 den 200.000 e cikmak da 100% yukselme demek. Basarinin GERCEK buyuklugunu anlamamiz icin grafik paylas dedim sadece.
Ama siz bunun yerine kendi kendiniz yukseldiniz. Neyse, bosuna dememisler, insan kendinden bilir isi.