ÖRNEK ÇALIŞMALARIMIZ
Moda sektöründe yaptığımız 1 ay önceki sitemizdeki hit grafiği: Site moda sitesidir. İlk çalışma yaptığımız zamanlarda 200-400 baz aralığında hit akışı gelmektedir. Çalışma yaptığımız siteleri sürekli olarak incelemekte ve gözlemlemekteyiz. Daima sizlere iletişim ve yardım seçeneği sunuyoruz. Şu sıralarda ise siteye minimum 50-200 bandında hit akışı gelmektedir.
1) @
minidora; hocamızın çalışmasını teslim ettik. 7 Mayıs 2019 günü ödeme alındı ve çalışmalara başlandı.
Hocamızın site teslimi sonrası yorumu:
Salı günü bana uzatılan yardım eliyle çalışmaya başladık. Yeni hosting ve domaini açıldı. O gün imlemeyle ilk makale ve hitler alınmaya başlandı. AIS ile çalışmalar devam etti. Bugüne kadar dizi ve ilgili dataları kendisi girdi ve bugün siteyi bana bıraktı. İlerleyen günlerde verdiği emeğin yeşermesini izleyeceğiz. Yarın adsense onayımız da gelecek. Yardım ve desteği için teşekkür ediyorum.
Hocamızın sitesine çalışmamız tamamlansa da boş vakit buldukça ekstra içerikler girdik ve bu gece girdiğimiz içerik sonrası sağladığımız hit görüntüsü de aşağıda ki grafikte yer almaktadır.
Hitin geldiği saatlerde alabildiğimiz bir ekran görüntüsü daha...
Hit trafiğide ekleyerek kafalarda ki "Hit yapay, kesin programla gönderiyor diyen arkadaşlara da selam olsun

"
2) @
Clyde; hocamızın çalışmasınıda 13 Mayıs Pazartesi gecesi teslim ettik. Hocamızdan 6 Mayıs günü ödeme aldık o günde çalışmalara başladık fakat domainde yaşadığımız sorun bizim 2 günümüze sebep oldu. Sorun etmeden yeniden domainler alındı ve çalışmalara hızlıca başlandı. Hocamızın da sitesinin çalışma başlandığı ve teslim edildiği güne kadar ki hit grafiği aşağıdadır.
Hocamızın çalışma sonrası yorumu:
bu işi çok iyi biliyor 1 haftalık site grafikler aşağıda tavsiye ederim
Hocamızın çalışma teslimi sonrası gece sabah 5e doğru gelirken alınan anlık hit görüntüsü...
19.05 GÜNCEL | HOCAMIZIN İSTEĞİ İLE SİTEYE EK ÇALIŞMA DAHA YAPILMIŞTIR VE 9 MAYIS - 18 MAYIS ARASI KAZANDIRDIĞIMIZ HİT: - 10 GÜNLÜK ÇALIŞMA SÜRECİNDE GÜNLÜK MİNİMUM 100 TEKİL HİT VE BİR ÇOK GÜN İSE 500-1000 ÜSTÜ HİT KAZANDIRDIK.
3) @
emreozalp; hocamızında çalışması teslim edilmiştir. Moda sektöründe site yapıldı.
Lütfen site adresi sormayın, direk satın alan kişi ile iletişime geçerseniz vermek isterse o size verir. Detaylı hit görseli zaman geçtikçe güncellenecektir.