Sitenin aylık getirisi: 10-25 K
Site alt yapısı : Shopfy
Harcanan reklam bütçesi : 63K
Sosyal medya : 14,8B Takipçi / Kısmi bot
Sitenin açılış tarihi: 3 ekimde satışa başladı
Kategori / sitenin içeriği: Giyim
Mağazanın karlılık oranı : Değişmektedir / %25-40 arası
Günlük hit sayısı: 300-400
Ziyaretçi kaynağı: (%90 instagram- %10 Diğer)
Ürün tedarik : Çin
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? : E-ticaret sitesi + Instagram hesabı + Reklam hesabı
Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok
İSTENİLEN FİYAT : Xxx.xxx ( Pazarlık mevcuttur )

TOPLAM SÜREÇ :

EKİM AYI SATIŞLARI :
EKİM AYI REKLAM HARCAMASI : 13.118,30 TL

KASIM AYI SATIŞLARI :
KASIM AYI REKLAM HARCAMASI : 19.570,95 TL

ARALIK AYI SATIŞLARI :
ARALIK AYI REKLAM HARCAMASI : 24.068,75 TL ( 11.11) KAMPANYASI DÖNEMİ İNDİRİM YAPILMADAN DEVAM EDİLDİ.

NOT :11.11 Dönemine girdik bu ayda tüm markalar indirime giderken ben indirim yapmadan devam ettim.

OCAK AYI SATIŞLARI :
OCAK AYI HARCANAN REKLAM BÜTÇESİ : 5.409,76 TL
TEKRAR EDEN MÜŞTERİ DE MEVCUT

PAYTR ÖDEME EKRAN GÖRÜNTÜSÜ :

Mağaza hakkında;
Mağazamız oturmuş bir sisteme sahiptir ve şu anda kışlık ürünler satılmaktadır. Yakında yaz sezonu başlayacağı için yazlık ürünleri ekleyerek satışa devam edebilirsiniz. Ürünler sipariş üzerine Çin'den temin edilmektedir. Değişim imkânı sunulmakta olup iade kabul edilmemektedir.
Mağazamızın memnuniyet oranı yüksek olup, birçok müşterimizden olumlu geri bildirimler aldık. Şu ana kadar influencer marketing çalışması yapılmamıştır.
İade oranımız düşük olup, 432.000 TL’lik ciro içerisinde yalnızca 29.000 TL’lik ürün iade edilmiştir.İade ürünleri de yanınızda tutup tekrar sipariş geçen müşterilere de gönderebilirsiniz

İşin Potansiyeli ve Geleceği;
Mağazamız niş bir ürün üzerine kurulu değildir, yani doygunluğa ulaştığında kapatmanız gereken bir iş modeli değildir. Aksine, sürekli satış yapabileceğiniz ve büyütebileceğiniz bir mağazadır.

NEDEN SATIYORUM:
Askerlik için biraz borçlandım bu borcumu kapatıp askere gideceğim.