Üslüba bak yazık sana acıyorum. Modern iktisat terimi yerin 3 5tane görgü kuralı öğrenseydin sana ve çevrendekilere daha çok faydası olurdu. gören de ülkede herkesin refahı göklerde kişi başı yıllık gelir 40 50bin dolarda böyle bir halka çırba dağıtıyor sanacak. Halkın parasının halka dönmesini bu kadar garipseyen başka bir güruh olamaz. Modern iktisattan söz ediyorsun ama hem konuda bahsi geçen kıytırık şeyler diye tabir ettiğiniz hizmetler o belediye bütçesinin yüzde 1i bile değildir.
Bana acımak yerine biraz kendine acı ve geliştirmeye çalış, belki şu cehalletten kurtulursunuz. Halkın parasının halka dönmesini istiyorsan belediyenin esas hizmetleri olan ulaşım, su, kanalizasyon gibi hizmetlerin maliyetini azaltacak yatırımlar yaparsın, çorbacı açmazsın. Belediyenin görevi özel girişimciye rakip olmak değil, bugün çorbacı açan yarın bakkal da açar ki yapıyorlar zaten. Bu kadar sert konuşmamın sebebi de bir tarafı eleştirdim diye illa öbür taraflardan birini tutuyorum sanman, bu da partizanlık dışında düşünemediğini gösteriyor, böyle insanlarla da maalesef düzgün bir üslupla konuşamıyorum.