7 Yıldır Asus RX580 kullanıyorum, RX580 serisi genel olarak ısı problemi yaşayan kartlar düzenli bakım yapılması ve kaliteli termal macun kullanılması gerekiyor, 2 ay önce sizin sorunuza benzer bir sorunla karşılaştım durup dururken ekran kararıyor geri geliyor ve amd driver çökme hatası veriyordu bilgisayarı yeniden başlattığımda aygıt yöneticisinde (!) işareti oluyordu bir kaç defa driver den olacağını düşünerek kaldırıp kurdum, bir kaç gün iyi sonra yine aynı şeyi yapmaya başlıyor, bir kaç defa yeniden kurulum yaptım internette stabil dedikleri driverleri yükledim sonuç alamadım, en son yabancı bir forumda bir kullanıcının benimle aynı model bir ekran kartı kullandığı benzer sorunlar yaşadığını anlatan bir konu buldum sorunu bios update yaparak çözmüş ve bios yamasını paylaşmış bios yükledikten sonra kartta aynı sorunu bir daha yaşamadım daha önce furmark testlerinde 75-85 derecelere çıkan fanları %100 çalışan kartım 60 - 65 dereceden yukarı çıkmamaya başladı. benzer bir sorun yaşıyor olabilir misiniz bilmiyorum ama konunuzu görünce yazmak istedim.