REKLAM DANIŞMANLIĞI DESTEĞİ
KENDİ REKLAMINI KENDİN ÇIK KİMSEYE BAĞLI KALMA
1 HAFTALIK WHATSAP REKLAM DESTEĞİ 3.000 TL
DANIŞMANLIK SAATLERİ 16:00-21:00

REKLAMI BENİM ÇIKMAMI İSTEYENLER İÇİN ÜCRETLENDİRME
Örnek günlük reklam bütçeniz 100 tlde olsa 10.00 tl de olsa aldığım ücret sabit olup peşin alınır
REKLAM BÜTÇENİZ +HAFTALIK SABİT ÜCRET 3.000 TL
REKLAM BÜTÇENİZ +AYLIK SABİT ÜCRET 10.000 TL

SIKINTILI SEKTÖRLERE ALINACAK ÜCRET DEĞİŞKENLİK GÖSTERİR
ÜCRETSİZ WHATSAPDAN DESTEK ALAMAZSINIZHİZMET ALMAYANLARIN SORULARINI CEVAPLANDIRMIYORUM

Sayfa whatsapp +18

Promedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
facebook egitimi alindi. Arkadasimiz gercekten sabirli bir sekilde isi anlatti. Ve isini de hakki ile yaptigini soyleyebilirim. Tavsiye edilir.
TOLQA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bu kategoride hizmet veren diğer üyeler arasında bir yanlış anlaşılma olmaması adına bu yorumunu bir moderator olarak değil, bir kullanıcı gözünden yaptığımı bilmenizi isterim.
Kardeşimin butiği için kendisinden reklam çıkamama üzerine destek aldık, sağolsun bize sistemin işleyişi ile ilgili önemli bilgiler verdi.
Yaptığımız bazı yanlışları anlamamıza yardımcı oldu. Kendisine hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum.
CeoAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abdullah hocam ile bir süredir çalısıyoruz ara ara oturduk sürekli hatalarımı inceledik bıkmadan her seyi detaylı ve sıkılmadan anlattı, bilmediği hiç bir şey yok bu method kapanırsa bunlarda yedekte dursun diye farklı farklı teknikleri bile tamamen kendi yaptığı şekliyle gösterdi, konuyu ekran görüntüleriyle de güncelleyecegim ilgisi ve desteği için çok teşekkür ederim.

Yasoa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abdullah hocam konusunda yazdığı tüm eğitimlerde üst düzey bilgiye sahip ve teknikleri kendi başınıza sağlıklı biçimde uygulayana kadar destek veriyor. Hiç düşünmeden faydalanabilirsiniz.
vesSselam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abdullah abi güzel hizmet veren bi abimiz verdiği eğitim boyunca aklımıza takılan her sorumuza hoşgörü ile cevap verdi kendisine buradanda teşekkür ederim.
serenturan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır çalıştığım tek kişisin, İşinde muhteşem iyi, güvenilirsin. Öyle seni tanımıyormuş gibi yapamazdım başlığını görüncede önce burdan yazmak istedim. Whatsapptan da işimle alakalı sorduğun soruya cevap veriyorum şimdi yazıyorum hahhahah
Demem o ki öneri değildir bu mesaj, canı gönülden tavsiyedir