kendisi kazanamamış belli ki şimdi bizim kazanma ihtimalimiz zoruna gidiyor
Edit:
(FORUM KURALLARI ÇERÇEVESİNDE YAZI DÜZENLENDİ)
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama siz laftan anlamıyorsunuz. Siz kendiniz gibi insanları haset, kıskanç mı sanıyorsunuz da, sizin kazancınız benim zoruma gidecek? Konumda madencilerin kazancına laf söyledim mi? Gelin size anlatayım biraz.
1- Neden balon biliyor musun? Bilinçsiz borsa ile alakası olmayan kişilerin, PI diye viral reklam yapıp, suni bir fiyat artışı yaşatmasından kaynaklı BALON. Bak mum grafiğini aşağı ekliyorum. XT'de 70 USDT ile açılışı yapıp kademeli olarak 1 dolara kadar düştü. Bu ne demek?
KOCAMAN BİR BALON. Bu 70 USDT'den vs. Hiçbir madencide satamadı biliyorsun değil mi? Çünkü XT PI Blockchain ağını destelemiyordu. Sağ solda bu bilinçsiz viral reklamlarınız sayesinde madencilikle alakası olmayan, PI'yi sosyal medyadan duyup, 100-200 USD olacak diye yüksekten alan insanlar oldu. Stop loss kullanmayanların hepsi de battı.
2USDT'den satan madenci abilerim ve kardeşlerime allah bereket versin. 2 USDT'den bir daha alanlara da geçmiş olsun çünkü paraları yarı yarıya yine eridi. Lakin siz kazandınız? Diğerleri umrumda değil diyorsunuz değil mi? Bencil insan kitlesi olmayın. En ufak eleştiride insanları sizin gibi haset sanacak kadarda içiniz kötü.
Ben bu konuyu insanlar bilinçlensin bir furyanın peşinden gidip, dolandırılmasınlar diye açtım. MADENCİLERLE ALAKASI YOK! TEKRAR EDİYORUM, FİYATI DÜŞMEYE DEVAM EDECEK. HERHANGİ BURN HABERİ GELMEZSE O FİYAT DÜŞMEK ZORUNDA!
Ben aktif olarak borsalar arası arbitraj yapan bir kişiyim. 10 senelik kazancınızı ben yeri geliyor 1 günde, yeri geliyor 1 haftada kazanıyorum. Hakkı ile madencilik yapan abilerim, kardeşlerim üstüne alınmasın. Onları küçümsemiyorum. Kimseyi küçümsemiyorum. Kimsenin de parasında gözümüz yok Allaha şükür.
EDİT: PI coinin arzına, dolaşımda ki sayısına, piyasa hacmine, toplam piyasaya değerine girmiyorum bile.