Bunlar böyle yüksek tonda konuşup ağa paşa gibi takılabiliyor mu? vergi incelemesine tabi olduk adama ben Adsense ile gelirlerimi yurt dışından kazanıyorum bunu belgeleyebilirim KDV den muaf olmak için diyorum. Bana "onu ben belirlerim muaf mı değil mi ona sen karar veremezsin diyor" .. Diyorum ki ama daha önce başıma başka hesaplarda geldi bu raporu gönderdim muaf edildim diyorum. "O başka müfettiş beni ilgilendirmez" diyor.

Dostum sen iyimisin kötü bir gün mü geçiriyorsun diye sordum demez olaydım. "Beyeeefendiii Siz devlet ile görüşüyorsunuz bana dostum diyemezsiniz kendinize gelin" falan diye bir yükseldi. Yaa bu nasıl bir kişilik çıldıracağım normal değil bu eleman kendini Maliye ve Hazine Bakanı sanıyor.
Adama çektim Adsense raporlardan ülke bazlı raporu gönderdim. Bu olmaz bunun Adsense'den geldini kanıtlamaz bana PDF lazım adsense ile belgelenmesi lazım. Dedim alabildiğimiz tek rapor bu emsal olarak diğer incelemeye bakabilirsiniz başka rapor yok ki alabileceğim diyorum.

Ya benim haklarım var mı bu arkadaşa karşı ben bu raporun eklenmesini istiyorum diyemiyormuyum illa onun yazdıkları ve dedikleri mi olması lazım? kalkar bana %60 - %70 karlılık yazar KDV yi kabul etmez diye kişiye konuşamıyorum bile ama çok gibi azarlaması da artık can sıkmaya başladı.

NOT : Bu arada inceleme 2023 yılı ortalarında başlamıştı. Kendisine o zaman ulaştım "ben size döneceğim benden telefon bekleyin" dedi. Kendisine konunun üzerinden baya bir zaman geçti neden bu kadar geciktiniz bana gecikme faizi çıkacak çok fazla dedim. Bana "geç döndüm ama şuan gecikme faizi enflasyona göre siz daha kazançlısınız" diye konuştu Bir de bu arkadaşın geç dönmesinden dolayı ekstra gecikme faizi ödeyeceğim.