Staj yeri olarak kabul edilen yerler:
1- Yazılım geliştiren tüm kamu ya da özel sektör işletmeleri
2- Bünyelerinde kendi yazılım ya da bilişim departmanı(birimleri) olan kurumsal firmalar
3- Büyük ölçekli kurumsal işletmelerin IT departmanları
4- Bilgisayar mühendisi, yazılım mühendisi veya bilgisayar programcısı bünyesinde bulunduran kamu ya da özel sektör işletmeleri

Kabul Edilmeyen Yerler
1- Yazılım veya bilişim ihtiyaçlarını dışarıdan temin eden işletmeler

Bursa Uludağ Üniversitesi Karacabey MYO Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisiyim.
GRAFİK VE ANİMASYON (5 AKTS - Notum CC - Adobe Photoshop üzerinde basit işlemler öğrendim.)
PROGRAMLAMA TEMELLERİ (6 AKTS - Notum AA - Konular C Dili:
* Veri Tipleri, Değişkenler
* Operatörler
* Temel G/Ç Fonksiyonları
* Temel Kütüphane Fonksiyonları
* Karşılaştırma Deyimleri
* Döngüler
* Fonksiyonlar I
* Fonksiyonlar II
* Diziler
* Gösterici (Pointer) Kavramı
* Katarlar (Stringler)
* Dinamik Bellek Yönetimi
* Gösterici Uygulamaları
* Yapılar ve Birlikler
* Dosya Yönetimi
* C Makroları
)
VERİTABANI 1 (5 AKTS - Notum BA - Sql de çoğu genel şeyler işlendi. 2. dönem için veritabanı 2 bulunmakta.)
Diğer bütün dönem derslerimi geçtim. (ATATÜRK İLKELERİ ve İNKILAP TARİHİ FF ile kaldım ancak bütünleme ile geçtim.)

Derslerimin dışında yaklaşık 2 yıldır php üzerinde işler alıp tamamlamaktayım (Sanal Pos entegrasyonları üzerinde çok fazla iş aldım ve çoğu pos entegresi üzerinde bilgi sahibiyim). Kendi şahıs şirketim bulunmakta. DGS (Dikey Geçiş Sınavı) 'na gireceğim için stajımı 1. sınıftan bitirmek istedim.
Kocaeli (Körfez) 'de yaşıyorum. Kocaeli içi herhangi bir yere ulaşım sağlayabilirim.
Yaptığım işler için profilimden ticaret puanlarıma ve forcescripts.com siteme bakabilirsiniz.

Telefon numaram için pm yazabilirsiniz. Teşekkür Ederim.