Haklısın, sonuna kadar ancak biraz erkencisin ben şuana ik olarak bir şirkettin şantiye sahasında çalışıyorum ancak sorsan orada işin ne? İk, tüm depo malz. sorumlu, personel eksik evraklarını takıp etme (160 kişi) , yeni işe giriş çıkışları yapan, tüm evrak kürek işleri itilen aynı zamanda tüm yeni malz. yerlesimi düzeni itilen sabah 7 akşam bazen 6 bazen 8 de işi birakan biriyim. Aldığımız maaşta çabası asgariden 3 5 fazla ama 9 aydır çalışıyorum hem adapte oldum hem alıştım artık. Demem o ki işi bırakacaksan bile en az 1 ay dayan önüne ne çıkacağı hic belli olmaz. Belki şantiye diye öyledir ama ben buraya ilk geldiğimde hiç anlaşamadığım insanlarla şuan çok iyi anlaşıyorum oturup sürekli sohbet ediyoruz ama ilk geldiğimde çok iyi anlaştığım kişilerle şuan selami bile kestim.
Kesinlikle katılıyorum hocam ne çıkacağı belli olmuyor ama inan artık şansa bırakmak istemiyorum açıkçası. Yaş geçiyor askerlik geldi. Tecil ettireceğim ama düzgün iş bulamadım daha.. yani zaman olarak kısıtlıyım. Ruhende yorgun olunca düzgün kararlar veremiyor insan