Merhabalar
1 hafta sonra Creative Cloud aboneliğim doluyor. Geçen sene 160 TL gibi bir ücret ödemiştim ama bu yıl inanılmaz şekilde pahalı hale geliyor. Aylık 600 TL gibi bir ücret ödemek istemiyorum. Eğer ticari olarak yoğun kullansam sorun yok alır geçerim ama geçtiğimiz 1 yılın 6 ayı nerdeyse hiç açmamışımdır. Forumda satılan 14 günlük hesaplarla da uğraşmak istemiyorum açıkçası. Mac-Windows karışık kullandığım için crack işine de girmek istemiyorum. Ücretsiz olmasına gerek yok tek seferlik ödeme de yapabilirim, sizce alternatifi var mı Adobe ürünlerinin?
Afinnity ürünleri inanılmaz kullanışlı geliyor bana. Designer ve Photographer ihtiyaçlarımı karşılıyor. Kullanımı da Adobe ürünlerinden daha iyi. Tek sorun video edit programı sunmuyor oluşu. Yoksa alıp geçeceğim. Adobe Premire Pro ile bereaber dijital dünyada ihtiyaç duyacağım herşeyi karşılıyor nerdeyse. Modelleme için de Blender kullandığım için eksiğim kalmıyor.
Bu kaygıya düşen çokça forum üyesi olduğuna eminim. Sizce ne yapmalıyım? Ücretsiz sunulan, yarım yamalak fotoğraf uygulamalarını önermeyin lütfen.