evet ama neden yapılmıyor?
Yani hem içerik üretiliyor ve buraya yatırım yapılıyor. Hem de bunun organik tarafta verimsiz olduğu görülüyor. İki tezatlığı anlamadım. Zaten bildikleri ve bilinçli ilerlediklerini biliyorum ama arkasındaki olayı merak ediyorum.

İlk açılan konularda yeni kullanıcılara erişmek istendiği açıkça ifade ediliyordu. Ayrıca yeni kullanıcıya ulaşması halen gereken bir platform. Bir platform ne kadar büyükse o kadar bunları düşünüyor. "İhtiyacı yok" gibi söylemlere katılmıyorum. Ben dijital pazarlama gözüyle bakıyorum.

Yani isteseler evet yaparlar. Ama neden istemiyorlar? Ve neden yatırım yapılıyor? Göremediğim kısmı göreyim, kendimi geliştireyim.

webtasarimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsi düşüncem r10'un "aramalarda üst sıraya çıkalım ve trafik sağlayalım yeni kullanıcı edinelim" düşüncesinde olan bir platform olduğunu düşünmüyorum zira doğrudan forum üzerinde çok büyük bir ticaret var ve referans ile giderek sağlam büyüyen bir yapı. Kısaca herkesin doğrudan bildiği bir yapı. Zaten davetiye sistemi kalksa yeni kullanıcılardaki artışın ne olacağını pandemide net gözlemlendi.

Burada yönetimin en çok üzerinde durduğu, güvenilir ve legal bir ticaretin olması yönünde olduğunu düşünüyorum.

Aynı durumun blog tarafı içinde geçerlidir. İlk açılışta duyuru anlamında tabii ki bir kaç aksiyon alınsa da, zaten yöneticiler dilerse sadece forum tarafını kullanarak blog alanında bu yükselme ve ilgiyi yakalayabilir. Ya da yine forumdaki reklam alanlarında doğrudan blog tarafı için çok rahatlıkla aksiyon alabilirler.