Kardeşim dediklerin mantıklı geldi. Daha önce aynı içerikleri tüm yazılarını sildigim bir web sitesinden aldım. Google’da da bu içerikleri kaldırmıştım. Buraya tekrar ekledim. Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum ☺

eguler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  1. Saldırganlar WordPress veya eklentilerinde daha önce keşfedilmiş bir zafiyet/güvenlik açığı nedeniyle wp-admin/remote yolunu hedefliyor olabilir. Bu nedenle siz de bu şekilde trafikler alıyor olabilirsiniz. Bu saldırganlar tarafından doğrudan sitenizin hedef alındığı anlamına gelmez. Keşif aktiviteleri kapsamında bu trafiklere maruz kalan belki yüzlerce belki binlerce belki de daha fazla siteden biri sizin siteniz olmuş olabilir. Sitenizi, temanızı ve eklentilerinizi güncel tutup güvenilir tema ve eklentiler kullandığınız sürece bir sorun yaşamazsınız.
  2. Sitenizde bu yol ya da bu yolun yer aldığı (yazı, link veya buton olarak) bir içerik daha önce bir sebepten yer almış ya da arama motorları tarafından keşfedilmiş ve botlar tarafından yeniden ziyaret ediliyor olabilir.
Arama motorları tarafından bu "...wp-admin/remote..." şeklinde indexlenen içeriklere baktığımda genelde Complianz – GDPR/CCPA Cookie Consent eklentisinin yüklü olduğu sitelere denk geldim. Sonra bu içeriğin nerede yer aldığını kontrol ettiğimde eklenti tarafından hazır sunulma veya yaygın olarak kullanılma ihtimali olan bir WordPress çerez politikası içeriğinde bu tarz yolların geçtiğini farkettim. [Örnek web sayfası: https://hayecornwall.co.uk/cookie-policy-uk/]. Belki daha önce sitenizde bu eklenti veya çerez politikası içeriğini kullanmış olabilirsiniz. Trafiklerin temel kaynağı bu olabilir.