ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küçük büyük fark etmiyor.Banka hesabına Adsanse yada google olarak ödeme geldiyse takibe düşüyor.

Büyük cesaret ayrıca 5 yıllık inceleme süresi var offf yırttım dediğin 5. yılda şak diye çağırırlar hele ki şimşek herkesin peşine düşmüşken.
Hocam ben 2009 yılından beri online sektörün içindeyim. Affilate marketing, info marketing, dropshipping yapmadığım dal kalmadı. Ama ne olursa olsun düzenli bir gelirim hiç bir zaman da olmadı. Ya senin bilmediğin ezbere konuştuğun bir durum var ya da benim. Yanlış anlama, benim para kaçırdığım falan yok. Sen orada 700 doları görünce vay efendim kazandığı paraya bak durumun oldu herhalde O Amazonun haksız yere kapattığı hesabımın 1 yıllık birikmiş tutarı. Diğer işlerde de böyleydi. 1 ay atıyorum 500 dolar aldım ama 4 ay hiç bir şey alamadım. Herkesi bir konu korkutmuşlar sizde anladığım kadarıyla çokta bilmeden o elde ettiğiniz bilgiyle bizi korkutmaya çalışıyorsunuz. Hee, çağrılırsa da çok şükür kendi hali hazırda çalıştığım bir işim var zaten. Öderim geçerim ama 5 yıllık periyodu ben çok aştım bu düzensiz gelirle. Benim birkaç ayda bir aldığım 70 doları 100 dolara takılınacaksa eyvahlar olsun