Bu reklam ağlarını siteme göre optimize ederek engelledim. Bu kez de sanırım bazı reklamlar boş dönüyor. Yani örneğin sitede 3 tane reklam birimi var. Sitede viynet ve sabit reklamla beraber 5 reklam birimi ediyor. 1 tane de otomatikten yazı içi reklamı görünmüş olsun. Totalde 6 reklam birimi ediyor.
Bu reklam ağlarının tamamı olmasada bazen (site konusuna veya site yoğunluğuna göre farklı olabilir) 1-2 tanesi boş çıkıyor. Yani o süreçte de sanırsam bu ucuz reklamlardan getiriyor.
Önerim şudur: Sitenize göre raporlayıp, O yüzden Criteo (kesin engelleyin) hariç diğer ikisi Google: DCLK Bid Manage ve
DoubleClick Bid Manager (Europe)" sizin sitenizdeki bgbm ye göre sırasıyla geri getirilebilir diye düşünüyorum. Yani örneğin birisinden birisi gelirse o boş görünen reklamlar da bunlarla dolabişir en azından sitede boş kalıp oara kazandırmayacaksa bunlardan birisi gelirse az da olsa kazanç verebilir diye düşünüyorum.
Hepsını engelledıkten sonra verılere bakın hocma bazen sızde reklamlar gozukmeyebılır ki o reklamlardan sa boş olması daha iyi gibi

Burda tabiki farklı boyutlarda reklam çok onemlı