Geçmiş senelerdeki r10 olsa evet haklısınız fakat şu dönemlerde r10 benim gözümde farklı bir evreye evrimleşiyor gibi. Ticari konuları geçtim normal bilgi alış verişi ya da onu da geçtim bu tip proje geliştirme konularına bile gelen cevaplar bir elin parmağını geçmiyor.
Misal genelde hep populere giren konuları takip ederim neler var diye ve izlenimlerim genelde %90 oranında bu şekilde. Kırmızı kutucuk dışındakiler hayatın içinden şeyler, bu tip konular tabi olucak fakat sürekli populerde olması webmaster forumundan ziyade farklı bir foruma evriliyoruz gibi. ( Konu sahipleri hedef değil üzerine alınmasın kimse )
Yorum için teşekkürler.
Dediğiniz gibi olay webmaster forumundan uzağa gidiyor. Adamlar 300 400 tl ye site yapınca sektör kalmıyor. R10daki fiyatlar da öldüğünde artık hiç kimse ticaret yapamadığı için forumu bırakıyorlar ve ara veriyorlar. Yada online oluyorlar ama konulara yazmıyorlar. Aynı şey grafik tasarım script satışı gibi her kategoride var. Bir ara 3 4 saatliğine mi ne lisanslarda taban fiyat kaldırıldı. Hemen fiyatlar öldürüldü 5 10 tlye lisans satılmaya başlandı

taban fiyat olmasa forum hepten lisans tarafında da bitecek.. Bu yazılım site tasarım kategorisine de bir taban fiyat gelmeli..