L4WS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar.

Bu yıl Temmuz ayında, ailem ile birlikte, aracımızla Avrupa turu planlaması düşünüyoruz.
  • Ankara Çıkış
  • Sırbistan / Belgrad
  • Macaristan / Budapeşte
  • Çek / Prag
  • Almanya / Hannover (Arkadaş Ziyareti)
  • Hollanda / Amsterdam
  • Fransa / Paris
  • İtalya / Milano-Venedik
  • İtalya / Roma
  • Hırvatistan / Villa Tatil
  • Türkiye Dönüş
Daha önce bunun daha fazlası olan bir rotayı Almanya davet mektubu ile aldığımız schengen vizesi ile yapmıştık. Bu sefer de kendi aracımız ile gezi ve tatil planı yapıyoruz.

Merak ettiklerim:
Aracımız ile gideceğiz, vize başvurusunda dikkat etmemiz gereken noktalar nedir? Vize başvurusunu Almanya'ya mı yapalım?
Almanya'daki arkadaşımızdan yine davet mektubu almamız iyi mi olur kötü mü? Çünkü vizemizin asıl amacı turistik olacak.
  • 8 Yıllık kendi limited şirketim var. Eşim ile birlikte çalışıyoruz.
  • Ev, araba ve kira gelirimiz var.
  • Aile olarak gideceğiz, oğlumuzun da schengen vizesi var, ailemize yeni katılan 3 yaşındaki kızımız için henüz pasaport yeni aldık.
Hem vize konusunda, hem de gezi rotası ve gezilecek yer önerileriniz konusunda destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
Nerede en cok kalacak iseniz oradan basvuru yapmalisiniz, eger esit kalacak iseniz ilk giris yapacaginiz ulkeden basvurmalisiniz.