Merhaba arkadaşlar öncelikle hepiniz hoş geldiniz bizlerde zamanında yeni katılmıştık zamanlar öğreniyor insan R10 gibi değerli bir foruma katıldığınız için gerçekten çok şanslı olduğunuzu söyleyebilirim lakin dikkat etmeniz gereken birkaç şey var bunu bir üye olarak aşağıda sizden rica ediyorum:
1) Lütfen rica ediyorum forum kurallarını okuyunuz.
2) Lütfen en az 5 tane ticaret yapmadan ticari konular açmayınız.
3) Eğer iş alan kişiyseniz buradan para kazanmaya geldiyseniz yeni olmanın heyecanıyla lütfen bilmediğiniz işleri almayın ve düşük teklif vermeyin. İyice pişmeniz lazım buda zamanla oluyor.
4) Eğer iş veren kişiyseniz vereceğiniz bütçeyi lütfen KOMİK rakamlar yapmayın sizden önce açılan konuları genel olarak inceleyin ve piyasasyı öğrenin.
5) Eğer iş verenseniz lütfen rica ediyorum 15 günlük 1 aylık işler için iş sonu ödeme yapılır mantığına girmeyiniz. Hiç kimse ağır sözleşmeler yapmadan böyle bir şeyi kabul etmez.
6) Özelden eski üyelere mesaj atıp bir şeylerin piyasısını öğrenmek için lütfen sahte teklifler almayınız.
Bunları bende bir üye olarak sizden rica ediyorum yanlış anlaşılma olmasın yönetimden falan değilim. Siz bunlara dikkat etmezseniz forumun sistemi bozuluyor biz burada bir düzen kurduk ekmek teknemizi kazanıyoruz kendimize network oluşturuyoruz. Siz bu hassas şeylere dikkat etmediğiniz zaman forumun dengeleri bozuluyor ve mağdur oluyoruz..