Xabo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günaydın,
2- Gösterebilirsin, vergi dairesinden gelip eve bakıyorlar ev benim üzerime değil kira sözleşmesi de yapmadım ama home office olarak gösterdim. (bende öyle oldu)
3- Trendyol, Hepsiburada vb. platformlarda desi değerine göre değişkenlik göstermekle birlikte kargo ücretleride ona göre değişiklik gösterir. Ben Telefon kılıfını 60 TL'ye gönderiyorum. Kurumsal hizmetten faydalanıp.
5- Şahıs İmza Beyannamesi için Noter Onayı / Vergi Dairesi Kayıt Ücreti / SMMM Ücreti ilk aydan alır mı onu bilmiyorum / E-İmza / Kep Adres (en ucuzu bu olabilir ) / 2024 yılı için ben bunlara 6280 TL vermiştim daha sonra e-imza'ya zam geldi, belki noter'e de gelmiştir, o yüzden net bu kadar tutar diyemem sadece 2024 yılı için tutan rakamı söyleyebilirim.

Cevaplandırabileceklerim bunlar. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Cevapların için çok teşekkür ederim.