thisiserkan35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam uzatmak istemiyorum da yani bakın yaptığım şeyler şu
1. beklemek (anlık olmadığı anlaşılır )
2. interneti kontrol etmek (aynı pcde başka proxyler de aktifti hiçbir şey olmadı onlara)
3. proxy değiştirmek (değiştirince hiçbir sorun yaşamadım)
4.1 saat öncesinde ve sonrasında aynı ip ile oyuna giriş yaptım (bir engelleme söz konusu değil yani)

Ben yaklaşık 5 yıldır proxy alıyorum aynı oyun için çoğu sorunda neyi kontrol etmem gerektiğini biliyorum ve aslında proxy firmalarından da gelecek cevap ile sorunun nasıl çözüleceğini anlıyorum ve genel olarak hiçbir firma sorun bizde demiyor isim vermicem bu forumda satan bi firmadan arkadaşlarımla kullanıyorduk 100lerce kez aynı anda kopardı herkese ayrı ayrı sorun sizde derdi örnek sadece
Değerli müşterimiz,

Bir önceki mesajımızda da belirttiğimiz gibi, destek talepleriniz detaylı bir şekilde incelenir, eğer tarafımız kaynaklı bir sorun tespit edilirse ilgili problem çözülür. Tarafımız kaynaklı bir sorun mevcut değilse doğal olarak sorun olmadığının bilgisi verilir. Farklı firmalar ile yaşadığınız durumlar konusunda bilgi sahibi değiliz, ancak firmamızda, yaşamış olduğunuz tarafımız kaynaklı bir kesinti olmamıştır. Kesinti yaşadığınızı belirttiğiniz an, tüm network değerleriniz stabil durumda gözükmektedir. Ayrıca hizmetleriniz ile manuel bağlantı sağlandığı zaman internet üzerinde ve tüm kontrol mekanizmalarında sorunsuz trafik gerçekleşmiştir.

Bağlantı kurduğunuz oyun sunucusu tarafından belirli ISS'lere limitlendirmeler yapılabilir.
Bağlantı kurduğunuz oyun sunucusu ile hizmet sunduğumuz operatör arasında Rota sorunları yaşanabilir.
Bağlantı kurduğunuz oyun sunucusunun yoğunluğu sebebiyle kullanıcılar sunucudan düşebilir.

Tarafımız kaynaklı olmayan bu hususlar, kullanıcı açısından Proxy kaynaklı olarak görülebilir ancak bu yanlış bir düşüncedir. Sizlere destek talepleriniz üzerinden yaşamış olduğunuz bir sorun mevcut olduğunda detaylı bilgilendirmeyi zaten sağlamaktayız. Mesajlarımızı dikkatli bir şekilde okumanızı rica ederiz. Ayrıca sorun yaşadığınızı belirttiğiniz an itibariyle binlerce müşterimiz arasından geri bildirim gelmediğini de belirtmek isteriz. Sunucularımızın uptime oranı %99.9 düzeyindedir. Tüm müşterilerimiz hizmetlerini kesintisiz bir şekilde güvenle kullanabilmektedir.
Ayrıca burası satış konumuzdur, eğer bir problem yaşıyorsanız satış konumuz üzerinden değil, teknik destek bölümünden bizlere bildirmenizi rica edeceğiz.

Saygılarımızla.