1 adet isp ipv4 satın aldım umarım kopma yaşamam
Merhabalar,
Veri merkezlerinde genel çalışma / arıza olmadığı taktirde tarafımızca kesinti yaşatılmamaktadır. IPv4 Proxy ürünlerimizin uptime oranı %99.9'dur. Güvenli bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz.
Dün bir bilgisayardan kopma yaşadım elimde farklı bir sağlayıcıdan proxy de vardı bu firmadan aldığım çalışmıyordu diğeri çalışıyordu ticket attım proxyniz aktif dediler aynı bilgisayar başka proxy çalışıyor ama sorunu hala bende arayıp durdular almadan önce çok yardımcı oldu arkadaş ama hata olduktan sonra sanırım bütün proxy sağlayıcıları aynı müşteride sorun arıyorlar
Saniyelik yaşadığınız kesintilerin birçok sebebi olabilir. Kesinti yaşadığınızı belirttiğiniz destek talepleriniz, ekiplerimiz tarafından incelendikten sonra sizlere "varsa" sorunun kaynağı belirtilmektedir. Hizmetiniz aktif ve network değerleri stabil durumdayken kesinti yaşamanız, Proxy hizmetinizden ziyade hedef sunucu ile Proxy sunucusu arasında yaşanan rota sorunu veya belirli isslere uygulanan geçici kısıtlamalar sebebiyle olabilir. Son günlerde bağlantı kurduğunuz oyun sunucusu tarafından belirli ISS'lere uygulanan limitlendirmeler ve rota sorunları ile karşılaşıldığı için kısa süreli lag/loss problemi meydana gelmiş olabilir. Bu durum Proxy kaynaklı değil, bağlantı kurduğunuz oyun sunucusu kaynaklıdır. Eğer bilet üzerinden ekip arkadaşlarımız sizlere yaşadığınız sorunun kaynağının Proxy hizmetiniz ile ilgili olmadığını belirtiyorsa, bu durumu dikkate almanızı rica edeceğiz. Her saniyelik bağlantı probleminin sebebini Proxy olarak değerlendirmeniz yanlıştır. Ekiplerimiz tüm teknik kontrollerini gerçekleştirdikten sonra sizlere yanıt vermektedir. Daha detaylı yardıma ihtiyacınız olması durumunda 7/24 teknik destek alabilirsiniz.