Spam istenmeyen anlamına gelen geniş tabanlı bir cümle. sıfır temiz bir domain içerisinde rakam var diye neden spam olsun. İçinde bulunduğumuz dönem para poltikalarının zinde olduğu küresel her unsuru direkt etkilediği dönem. domain içindeki rakam sadece ederinin düşük olacağını, marka değerinin düşük olacağını gösteriri. yani istanbulpsikolog com ile istanbulpsikolog1 ile istanbulpsikolog 23456789765 com arasındaki tek fark marka değeri ile doğru orantılı maddi değeri. google açısından domainlerin tamamı çeşitli analiz araçlarındaki metrikler ile değerli ve değersiz oluyor. gogole adil. bana güvenebilirsin 15 yıldır yaptığım işler çalıştığım siteler içerisinde plaka kodlarını kullandım alan kodlarını kullandım sırf otoritesi var diye 12345 oaln expired domainleri alıp projelendirdim şuanda adsense geliri elde eden br yabancı domanim var başında 3 sonunda 149 var yine başında 4 hane rakam olan auto.com domainim var gibi giib. sıfır etki. rahat ol. marka değerin dşük bunu bil. n11 örneği verilmiş. bunlar çok büyük yatırımlar büyük reklamasyonlar ile bir noktaya gelmiş özel domainler özel projeler yani marka değerin düşük olur diyince n11 par etmez demiş olmuyorsum ince çizgiyi çek al oradan. google çalışmana bakar kulanıcı içeriğine bakar. gerisi hikaye. ankarada domain kalmamış bir sektörde keyworda ek almamak için yanına 06 aldım örnek. 3 saat önce. hızlı dağınık yazdım kusura bakmayın